
Overbekende Duitse witte wijn, lichtzoet en iets fris. Maar al te vaak van matige kwaliteit. Mag worden gemaakt in Rheinhessen, Rheinpfalz, Nahe en de Rheingau en moet minimaal voor 51% zijn samengesteld uit wijnen van Riesling, Silvaner, Müller-Thurgau of Kerner. Ongeveer de helft van het volume van de Duitse wijnexport bestaat uit Liebfraumilch....
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10942

Overbekende Duitse witte wijn, lichtzoet en iets fris. Maar al te vaak van matige kwaliteit. Mag worden gemaakt in Rheinhessen, Rheinpfalz, Nahe en de Rheingau en moet minimaal voor 51% zijn samengesteld uit wijnen van Riesling, Silvaner, Müller-Thurgau of Kerner. Ongeveer de helft van het volume van de Duitse wijnexport bestaat uit Liebfraumilch....
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10942
Geen exacte overeenkomst gevonden.